Home » Forebygg spillavhengighet

Forebygg spillavhengighet

Det er mange måter man kan kose seg med spill, enten man spiller om penger eller ikke. Men dessverre er det mange som opplever avhengighet når det kommer til gambling, gaming eller får problemer med at de investerer penger de egentlig ikke har råd til, fordi de er drevet av spenningen. Så hva gjør man egentlig når man gjerne vil spille og kose seg, men vil passe på sånn at man ikke utvikler avhengighet?

Når man på en eller annen måte gambler om penger, enten det er gjennom kryptovaluta eller casino tilbud for eksempel, er det viktig at man lager noen spilleregler, sånn at man lettere kan se om man begynner å skli ut, og under skal vi se på noen av de likhetene som finnes mellom de to, sånn at man kan lage en god handlingsplan for seg selv når man driver med det.

Likheter mellom krypto og gambling på nett

Når man spiller om penger, eller risikerer penger når man for eksempel kjøper aksjer, fordi det er mer usikkert, må man være veldig forsiktig med hvordan man gjør det. For selv om det er meningen at det skal være bare koselig og spennende, er det lett å bli revet med, og det er ikke så bra. Det er lett å skli inn i avhengighet, så det å ha noen retningslinjer for seg selv, kan være veldig fint.

Som en felles ting mellom de to, er det derfor viktig at man har noen retningslinjer. Og selv om krypto og gambling kan være ganske forskjellige, er det fortsatt like når det kommer til dette. For eksempel er det bra å se på hvor mye penger man vil bruke og ha et budsjett, sånn at man ikke bruker for mye penger i forhold til det man har råd til.