Home » Sammen mot avhengighet » Spillavhengighet og KoRus-Øst

Spillavhengighet og KoRus-Øst

[ivcs]
Type: article
Parent page: Sammen mot avhengighet
[/ivcs]

Disse ordene i tittelen er faktisk nettsider og organisasjoner. Spillavhengighet er faktisk en nettside du kan gå inn på for å finne mye informasjon og hjelp direkte rettet mot dette spesifikke problemet. KoRus-Øst er en organisasjon som er mer generell og hjelper mennesker med alle slags typer av avhengigheter. Det er vel egentlig like viktig begge deler. Det finnes flere slike organisasjoner, og de tenderer til å befinne seg i områder hvor det er mye mennesker i Norge. Så om du bor i Finnmark så får du hjelp, naturligvis, men det kan dog ta litt lengre tid. Slik har det ofte vært for de som bor så langt nord dessverre.

Godt med valg

Spillavhengighet.no er som sagt en side spesialisert mot spillavhengighet, og det er på en måte betryggende at det finnes slike sider også her i Norge. Det viser at man tar problemet på alvor, så man bør, fordi det er ingen tvil om at det er et stort problem. Først og fremst fordi det kan bli gjort på en skjult måte, som gjør at folk ikke mistenker problemer. Og det som faktisk er interessant med Spillavhengighet.no er at det er en nettside med adresse i Lyngseidet, som ligger nord for Tromsø. Så det er i det minste et godt alternativ for folk i den regionen.

KoRus-Øst er basert i Ottestad som ligger ganske nære Hamar i øst-Norge altså. Som sagt så er KoRus-Øst en side som hjelper alle, og de har da naturligvis ekspertise i veldig mange områder. Det er noe som igjen tillater de å hjelpe veldig mange med sine problemer. En slik ekspertise er ikke til å undervurdere, og har man erfaring med en type avhengighet, så er det ofte noe som også kan gjelde en annen type. Vi anbefaler at du besøker disse sidene for mer hjelp.