Home » Velg riktig treningsprogram

Velg riktig treningsprogram

Når man ønsker å komme i bedre form, eller bare begynne å trene, er det mange ting man kan gjøre for å komme godt fra start og gi seg selv de aller beste forutsetningene for å oppnå de resultatene man ønsker seg. Og hemmeligheten bak suksess, er kanskje ikke den du tror – det handler nemlig ikke bare om hardt arbeid og en klar og tydelig visjon!

Det finnes utallige programmer der ute, så når man skal velge treningsprogram handler det i bunn og grunn bare om å finne det programmet som vil gi deg de aller beste forutsetningene. I kombinasjon med en online Kalkulator som kan hjelpe deg på vei når det kommer til å finne ut hvordan skal spise for å få mest mulig ut av treningen din, har du akkurat det du trenger for å ha et stødig og inspirerende fundament.

Men selv om det er de to tingene som blir snakket om som nøkkelen til suksess, er det faktisk ikke mulig alene med dedikasjon og motivasjon, eller gode treningsprogrammer eller å spise riktig for de målene man har.

Hemmeligheten bak gode treningsresultater

Det er mange meninger der ute om hva som vil gi oss de beste resultatene når det kommer til trening, men sannheten er at verken det å spise riktig eller å trene nok. Hemmeligheten bak suksess når det kommer til noe som helst som har med trening og helse å gjøre, er nemlig å finne noe man liker å gjøre. Dette er både trening man liker, mat man liker å spise, og et program som gir overskudd.

For hvis man ønsker seg resultater, er det ikke nok å ha et bra program for trening og mat, hvis man ikke også har lyst til å holde det! Det å finne frem til noe som gir ekte treningsglede og et kosthold der man gleder seg til det man skal spise, er det viktigste faktoren i det å opprettholde resultater over lang tid. For det er det at vi klarer å gjøre det på de tungene dagene, og over mange år i stedet for bare noen uker, som avgjør alt!

Så det å fokusere på finne noe man kan gjøre over lenger tid, og gjør at man gleder seg til å trene når man står opp om morgenen, er mye viktigere enn hva man faktisk gjør. For motivasjon kan bare få deg opp av startgropa, mens ekte treningsglede, er det som gir deg resultater langt inn i fremtiden.